Output
management

offerte aanvragen
  • Hidden
  • Hidden

Over dit product

Onze Optimised Printing Solutions bieden u de mogelijkheid om uw printerpark eenvoudig te beheren en te besparen op operationele kosten.  Met onze software kunt u precies zien hoeveel uw printers verbruiken, door wie en wanneer. Ook kunt u de toegangsrechten voor iedere printer in uw netwerk beheren. U heeft de juiste informatie om het printverbruik te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de juiste printer op de juiste plek staat.

Interesse in dit product? Laat ons u bellen!

 

Oplossing 1

Optimised Print Solution voor het MKB & Enterprise

  • Schaalbaar naar uw zakelijke behoeften, van één kantoor tot meerdere locaties. Beheer, beveilig en optimaliseer de afdrukomgeving binnen uw hele organisatie. Eenvoudig en veilig afdrukken vanaf mobiele apparaten.
  • Registreren van elke print, kopie en scan die gemaakt wordt. Maakt afdrukbeheer mogelijk met een set vooraf gedefinieerde regels, zoals van kleur naar zwart-wit, van enkelzijdig naar duplex en versturen naar het voordeligste apparaat.
  • Opdrachten worden alleen afgedrukt wanneer de gebruiker zich verifieert, zodat er geen gevoelige documenten op de uitvoerlade terechtkomen. Ondersteuning voor betaalde afdrukservices gaat het beheren en berekenen van kosten veel beter. Veilig afdrukken vanaf elke MFP in de afdrukomgeving.

 

Oplossing 2

Job Accounting II Software

  • Betaalbare en beveiligde toegangscontrole en accounting software
  • Registreer, beheer en analyseer alle print-, kopieer- en scanopdrachten via gedetailleerde rapportages
  • Realiseer een kostenbesparing, doordat gebruikers op het bedieningspaneel van de MFP kunnen bepalen welke printopdrachten verwijderd of afgedrukt moeten worden.

Sharp Software Oplossingen

“Niet alleen om te printen, kopiëren of scannen zijn de Sharp multifunctionele printers (MFP’s) een juiste keuze. Onze MFP’s kunnen worden gecombineerd met verschillende software applicaties, waardoor de MFP een nog belangrijkere rol in de ondersteuning binnen uw organisatie kan spelen. 

Onze softwareoplossingen verbeteren de productiviteit van u en uw werknemers door te zorgen voor effectiviteit in bijvoorbeeld het document management proces, de beveiligde opslag van documenten, de verwerking van documenten en nog veel meer. Hierdoor heeft u niet alleen inzicht in het proces, maar kunt u dit ook verbeteren.”

Wilt u meer weten?

Wij helpen u graag verder