Document-
beveiliging

offerte aanvragen
  • Hidden
  • Hidden

Intuïtieve workflow- en automatiseringstools

Sharps documentbeveiligingspakket helpt u meer werk gedaan te krijgen, dankzij de intuïtieve workflow- en automatiseringstools. Bovendien kunt u er dankzij onze veilige, robuuste documentbeheerprocessen op vertrouwen dat u zich aan de meest recente regelgeving houdt.

U kunt stoppen met het werken met gefragmenteerde, sterk verspreide documentomgevingen. In plaats daarvan kunt u zich verheugen op een volledig geïndexeerde, gecentraliseerde gegevensopslag, waarmee uw personeel minder tijd besteedt aan het zoeken naar informatie en meer tijd aan het juiste gebruik ervan.

Meer weten? Laat het ons weten!

Wanneer u gegevens en documenten uploadt, wordt u altijd gevraagd om nauwkeurige beschrijvende metagegevens voor indexering op te nemen. Met Sharp’s full text-zoekmogelijkheden zijn er altijd eenvoudige routes naar de gegevens die u nodig hebt en extra voordelen van de versie-tracking en het controlespoor.

Uw bestanden worden opgeslagen in één enkele, gestructureerde en veilige opslagplaats op uitsluitend Europese datacenters (er zijn ook lokale servergebaseerde installaties beschikbaar).

Uw gegevens zijn beschermd door toegangscontroles, firewalls, geavanceerde encryptietechnologie en redundante failoversystemen. U kunt ook binnen enkele minuten toegangsrechten per gebruiker of werkgroep instellen, wijzigen en intrekken, waarbij u zoveel of zo weinig informatie deelt als u nodig acht. 


Wilt u meer weten?

Wij helpen u graag verder